تیمهای میکس ریکرو و کامپوند کشورمان در دور حذفی مسابقات کاپ آسیایی در تایلند به مصاف رقبای خود رفتند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، مرحله حذفی مسابقات کاپ آسیایی تایلند برگزار شد و کمانداران کشورمان به مصاف رقبای خود رفتند.
تیم میکس ریکرو ایران با ترکیب مبینا فلاح و محمدحسین گلشنی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم به مصاف تیم هنگکنگ رفت و با نتیجه 5 بر 4 به برتری رسید. تیم ایران در یک چهارم نهایی با نتیجه 5 بر یک از سد ژاپن گذشت و به نیمه نهایی راه یافت. تیم ایران در نیمه نهایی به مصاف تیم چین رفت و با نتیجه 5 بر یک شکست خورد و راهی دیدار ردهبندی شد. تیم ایران در دیدار ردهبندی به مصاف تیم مالزی رفت و با نتیجه 6 بر صفر شکست خورد و چهارم شد.
تیم میکس کامپوند ایران با ترکیب آرمین پاکزاد و بیتا عاشقزاده در دور نخست به مصاف تیم هنگکنگ رفت و با نتیجه 156 بر 144 به پیروزی رسید و راهی یک چهارم نهایی شد. تیم ایران در یک چهارم نهایی به مصاف تیم هند رفت و پس از تساوی 155-155 در تیر طلایی موفق به شکست این تیم شد. تیم ایران در دیدار نیمه نهایی به مصاف تیم مالزی رفت و با نتیجه 156 بر 154 شکست خورد و راهی دیدار ردهبندی شد. تیم ایران در دیدار ردهبندی به مصاف تیم کره جنوبی رفت و با نتیجه 156 بر 155 شکست خورد و چهارم شد.